Az „Elfogadom” gombra kattintással Ön elfogadja azt, hogy honlap az Adatkezelési tájékoztatóban körülírt módon cookie-kat használjon a honlapon történő tartózkodása során. Amennyiben Ön nem fogadja el a cookie-k használatát, akkor bizonyos funkciók nem lesznek elérhetőek az Ön számára.

Termékek Menü
+36703649022

tömegnövelők izomépítéshez

TÖMEGNÖVELŐ

A tömegnövelők magas szénhidrát és közepes fehérje tartalmú étrend-kiegészítők. Elsődleges funkciójuk, hogy megfelelő arányú hasznos tápanyagokkal lássák el a szervezetünket és kiegészítve a helyes táplálkozást és testmozgást segítsék az izomépítést. Elsősorban azok számára lehet a leghasznosabb, akiknek gyors az anyagcseréjük és ezért nagyon nehezen fejlődnek vagy azoknak akik nem szeretnek sokat enni vagy nem tudnak eleget enni ahhoz, hogy megfelelő mennyiségű legyen az izomépítéshez. Azok számára is ideális a tömegnövelők fogyasztása, akiknek nincs idejük eleget enni, így egy-egy étkezést gyorsan és egyszerűen tudnak helyettesíteni vele. Ha valaki izmosodni szeretne és nem biztosítja a szervezete számára a megfelelő mennyiségű és minőségű tápanyagokat az elfogyasztott ételekkel, akkor bizony szüksége van tömegnövelőre különben nem vagy csak nagyon nehezen fog fejlődni. A tömegnövelők használatára az edzés utáni időpont a legalkalmasabb, ilyenkor van ugyanis a legnagyobb szükségünk szénhidrát és fehérje gyors bevitelére izomépítés szempontjából. Edzés után bárki fogyaszthatja alkattól függetlenül, de reggel, napközben vagy este inkább azoknak ajánlott csak akik nem hajlamosak a hízásra vagy nem lépik túl vele a napi ideális kalória bevitelüket.

A tömegnövelő használatának előnyei:

- TÁPLÁLÓ: segíti az izomépítést a megfelelő arányú és minőségű szénhidrát és fehérje kiegészítéssel helyes táplálkozás mellett

- IDŐTAKARÉKOS: gyorsan és könnyen fogyasztható vízzel vagy tejjel összekeverve

- KALÓRIADÚS: ideális azoknak akiknek többletkalóriára van szükségük vagy ha nincs meg a napi szükséges kalória bevitel

- FINOM: általában mindegyik tömegnövelő kapható csokoládé. vanília és eper ízekben is. Édesség utáni vágy is enyhíthető vele.

- KÖNNYEN EMÉSZTHETŐ: sokkal kevésbé terheli meg a gyomrot, mint egy-egy kiadós étkezés

- ÉTKEZÉS-HELYETTESÍTŐ: tartalmaz szénhidrátot, fehérjét, zsírt és élelmi rostot is, így ideális egy-egy étkezés kiváltására is

Kinek lehet szüksége tömegnövelőre? (Ha az alább felsoroltak közül bármelyik illik rád, akkor igen Neked szükséged van tömegnövelőre ha izmosodni szeretnél.)

  • ha nehezen fejlődő típus
  • ha gyors az anyagcseréd
  • ha nem szeretsz enni
  • ha nem tudsz eleget enni
  • ha nincs időd eleget enni
  • ha szükséged van extra kalóriákra