Az „Elfogadom” gombra kattintással Ön elfogadja azt, hogy honlap az Adatkezelési tájékoztatóban körülírt módon cookie-kat használjon a honlapon történő tartózkodása során. Amennyiben Ön nem fogadja el a cookie-k használatát, akkor bizonyos funkciók nem lesznek elérhetőek az Ön számára.

Termékek Menü
+36703649022

Olimp termékek

OLIMP – SPORTOLÁSRA SZÜLETETT!

Az OLIMP Sport Nutrition 1990-ben alakult és villámgyorsan Európa egyik piacvezető márkájává vált. Jelenleg a világ egyik legjelentősebb táplálékkiegészítő gyártójaként tartják számon. Az Olimp cég legfontosabb küldetésének tartja, hogy „ügyfeleinek jobb életminőséget, stabilitást, egészséget és vitalitást biztosítson”. A cég székhelyén lévő minőségbiztosítási rendszer megfelel az ISO11000 és a HACCP normáknak és a gyártási eljárás teljesíti a legszigorúbb GMP (Good Manufacturing Practice) követelményeit! Az Olimp azon kevés táplálékkiegészítő gyártók egyike, amely rendelkezik a teljes GMP tanúsítvánnyal, beleértve a gyártási és az adagolási tanúsítványokat is.

Az OLIMP SPORT NUTRITION® márka több, mint 200 olyan terméket nyújt, amely:

- megfelel a világ legmagasabb gyártási normáinak,
- folyamatos laboratóriumi ellenőrzésnek van alávetve,
- a legmodernebb gyártási technikával készül,
- kizárólag a legjobb alapanyagok felhasználásával gyártjuk,
- 100%-ig garantált hatékonyságú, leginnovatívabb, biztonságos összetevőkből készül az ügyfeleink jogos elvárása szerint!

Az OLIMP SPORT NUTRITION® termékeket versenyzők, sportolók és az egészségüket megőrizni vágyók milliói használják világszerte – csatlakozzon Ön is az OLIMP TEAM-hez!

További információk a gyártó hivatalos weboldalán: OLIMP SPORT NUTRITION®

Rendezés:
Nézet:

Olimp táplálékkiegészítő és étrend-kiegészítő termékek teljes kínálata