Az „Elfogadom” gombra kattintással Ön elfogadja azt, hogy honlap az Adatkezelési tájékoztatóban körülírt módon cookie-kat használjon a honlapon történő tartózkodása során. Amennyiben Ön nem fogadja el a cookie-k használatát, akkor bizonyos funkciók nem lesznek elérhetőek az Ön számára.

Termékek Menü
+36703649022

MHP Glutamine-SR (1000g)

Ár:
19.990 Ft

Maximálisan hasznosuló, elnyújtott hatású Glutamin az egyedülálló Micro-Feed technológiával

Kiszerelés: 1000g

ExtraFIT
Egységár: 119,70 Ft/adag
Elérhetőség: Rendelhető
Gyártó: MHP
Glutamin info
Kapható választék:
Íz:

Leírás és Paraméterek

MHP GLUTAMINE-SR

Az MHP Glutamine-SR egy forradalmi áttörés a glutamin kiegészítés világában, mely 300%-kal jobb hasznosulást garantál, mint a hagyományos L-glutamin kiegészítés!

A szabadalommal védett Micro-Feed technológia gyakorlatilag maximalizálja a glutamin biológiai hozzáférhetőségét és hasznosulását, és 12 órán keresztül folyamatos, kontrollált utánpótlást biztosít. A konstansan magas és stabil glutamin-szint folyamatosan anabolikus állapotban tart, miközben blokkolja a katabolikus folyamatokat.

A Glutamine-SR 12 órás adagolási technológiájával egy új standard a glutamin-kiegészítés, mely egyedülálló hatékonyságot garantál! 

A Probléma: 

Az izomszövet aminosav tartalmának 60%-a glutaminból épül fel. Az intenzív edzések okozta megterhelés fokozott ütemben használja el a szervezet glutamin tartalékait.
A hagyományos L-glutamin formulák 70%-a az emésztőrendszerben elhasználódik, így bevitt mennyiség alig 30%-a áll az izomszövetek rendelkezésére.
Az elfogyasztott glutamin 90%-a egy órán belül elhasználódik, így csak rövid ideig képes betölteni amire hivatott.

A Megoldás: Micro-Feed technológia - Maximális hasznosulás!

A glutamin 70%-a soha nem jut el az izomszöveteidhez, 90%-a pedig egy órán belül felhasználódik, így a hagyományos L-glutamin kiegészítés csak szerény és rövidtávú eredményeket biztosít.

A Glutamin SR Micro-Feed technológiája azonban a korábban elképzelhetetlennek vélt 100%-os L-glutaminhasznosulást teszi lehetővé. Megvédi az L-glutamint az emésztőrendszerben történő felhasználástól és elnyújtja a hatóidejét!

A Glutamin-SR Maximális fordulatszámra kapcsolja az anabolizmus gépezetét és blokkolja a katabolikus folyamatokat!


Összetétel:

Nettó tömeg: 1000g
Egy adag: 6g
Adagok száma: 167
Mennyiség egy adagban (6g-ban)
Gyógyszerészeti minőségű L-glutamin 5 g*

Szabadalmaztatott elnyújtott felszívódású Micro-Feed TechnologyTM

Alacsony DE glükoz polimer mátrix MicroTex hidrogénezett növényi olaj, szójalecitin

1 g*
*Nem áll rendelkezésre ajánlott napi beviteli referencia érték.

Javasolt használat: Keverjen el egy adag (6g) port 250-300ml vízben. Fogyasszon napi 1-2 adagot.

Figyelmeztetés: Csak felnőttek használhatják. Használat előtt konzultáljon orvosával, ha terhes/szoptat, gyógyszert szed vagy valamilyen betegsége van. A termék nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet, valamint az egészséges életmódot! A termék nem alkalmas betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. Tárolás: száraz, hűvös helyen. Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!

MHP Glutamine-SR (1000g)
Gyártó MHP
Kategória Glutamin
Kiszerelés 1000g por
Egy adag 6g
Adagok száma 167

A termék további kiszerelései

Hasonló termékek