Az „Elfogadom” gombra kattintással Ön elfogadja azt, hogy honlap az Adatkezelési tájékoztatóban körülírt módon cookie-kat használjon a honlapon történő tartózkodása során. Amennyiben Ön nem fogadja el a cookie-k használatát, akkor bizonyos funkciók nem lesznek elérhetőek az Ön számára.

Termékek Menü
+36703649022

MuscleMeds Methyl ArimaTEST (120 kapszula+60 tabletta)

Ár:
16.990 Ft

A legális tesztoszteron optimalizálás legnagyobb áttörése

Kiszerelés: 120  kapszula + 60 tabletta (30 adag)

ExtraFIT
Egységár: 566 Ft/adag
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: MuscleMeds

Leírás és Paraméterek

MUSCLEMEDS METHYL ARIMATEST

A Methyl ARIMATEST a legális tesztoszteron optimalizálás legnagyobb áttörése! Egy speciális anti-aromatáz és egy 5 alfa-reduktáz blokkoló mátrix segítségével, 10000 pg/mL növekedést képes produkálni a tesztoszteronszintben!
A Methyl ARIMATEST fejlesztése során a MuscleMeds kutatócsoportja tisztában volt azzal, hogy a tesztoszteron szint olyan szintre emelésével, mellyel a maximális anabolikus hatások elérhetőek, számos negatív visszacsatolási folyamat is elindul a szervezetben! E visszacsatolási folyamatok alapja alapvetően két enzim: az aromatáz és az 5-alfa-reduktáz. E két enzim funkciója a „felesleges" a tesztoszteron ösztrogénné és DHT-vé (dihidrotesztoszteronná) alakítás! Ha a célunk az hogy olyan anabolikus környezetet teremtsünk, mely maximális ütemű száraz izomnövekedést produkál, akkor e két enzim blokkolása kulcs fontosságú! A Methyl ARIMATEST kifejélesztésének célja egy olyan formula megalkotása volt, mely felülírja a negatív visszacsatolási hurkokat, így fenntartja a tesztoszteron azon szintjét, mely kiváltja a kívánt anabolikus hatásokat...az eredmény pedig olyan gyors SZÁRAZ IZOMNÖVEKEDÉS, melyre korábban semmilyen más legális formula sem volt képes!


Összetétel:

Mennyiség: Formula 1: 120 kapszula + Formula 2: 60 tabletta
Formula 1 (DIHYDROTASETM)
Egy adag: 2 kapszula
Mennyiség egy adagban (2 kapszulában)
DihydrotaseTM (asztaxantin Haematococcus pluvialis-ból, fűrészpálma bogyó kivonat Serenoa repens-ből 800 mg*
*Nem áll rendelkezésre ajánlott napi beviteli referencia érték.
Egyéb összetevők: dikalcium-foszfát, zselatin, kovasav, magnézium-sztearát, titán-dioxid, Vörös 40, Kék 1. 
Formula 2 (7-ARIMATASETM)
Egy adag: 1 tabletta
Mennyiség egy adagban (1 tablettában)
7-ArimataseTM denaturált flavon (mint 7-metoxiflavon) 25 mg*
*Nem áll rendelkezésre ajánlott napi beviteli referencia érték.
Egyéb összetevők: Subzorb technológia (mannit, szorbit, mikrokristályos cellulóz és kroszpovidon), természetes aroma, magnézium-sztearát, Vörös 40, kovasav, citromsav, almasav és szukralóz.

Javasolt használat: 

FORMULA 1 (DIHYDROTASE): Vegyen be 2 kapszulát reggel és 2 kapszulát este vízzel.

FORMULA 2 (7-ARIMATASE): SubZorb tablettákat úgy tervezték, hogy a nyelv alatt oldódjanak fel. Helyezzen 1 SubZorb tablettát a nyelve alá és hagyja, hogy teljesen feloldódjon, majd nyelje le. A maximális hatás érdekében vegyen be napi 2 SubZorb tablettát: 1 tablettát reggel és 1 tablettát este.

Megjegyzés: A SubZorbTM 7-ArimataseTM tabletta maximális hatékonysága és felszívódása érdekében, a Formula 1 kapszulákat a Formula 2 tabletták előtt vegye be. Ne fogyasszon semmilyen folyadékot a Formula 2 használata után legalább 10-15 percig.

Figyelmeztetések: Kizárólag 18 éven felüli felnőttek használhatják. Terhes és szoptatós nők nem használhatják. Használat előtt konzultáljon orvosával, ha bármilyen gyógyszert szed vagy valamilyen betegsége van. Ha sportoló, akkor konzultáljon a szankcionáló szervezettel a használat előtt.

MuscleMeds Methyl ArimaTEST (120 kapszula+60 tabletta)
Gyártó MHP
Kategória Komplex tesztoszteron fokozó
Adag 30
Kiszerelés Kapszula + Tabletta
Tribulus tartalom Nincs
DAA tartalom Nincs
ZMA tartalom Nincs