Az „Elfogadom” gombra kattintással Ön elfogadja azt, hogy honlap az Adatkezelési tájékoztatóban körülírt módon cookie-kat használjon a honlapon történő tartózkodása során. Amennyiben Ön nem fogadja el a cookie-k használatát, akkor bizonyos funkciók nem lesznek elérhetőek az Ön számára.

Termékek Menü
+36703649022

Natural Nutrition EAA (Essential Amino Acids) (400g)

Ár:
8.490 Ft

Natúr esszenciális aminosav por

Kiszerelés: 400g

ExtraFIT
Egységár: 21,23 Ft/gramm
Elérhetőség: Rendelhető
Gyártó: Natural Nutrition
Komplex aminosav info

Leírás és Paraméterek

NATURAL NUTRITION EAA (ESSENTIAL AMINO ACIDS)

EAA - Táplálékkiegészítő

A porban lévő esszenciális aminosavak keveréke

név összeg (OD) (5 g) RVH%
L-leucin 1300mg a referencia tápértéke nincs meghatározva
l-lizin-hidroklorid 750 mg
a referencia tápértéke nincs meghatározva
L-izoleucin 650 mg
a referencia tápértéke nincs meghatározva
L-valin 650 mg
a referencia tápértéke nincs meghatározva
L-fenil-alanin 600mg
a referencia tápértéke nincs meghatározva
L-treonin 500mg
a referencia tápértéke nincs meghatározva
l-hisztidin-hidroklorid 200mg
a referencia tápértéke nincs meghatározva
L-metionin 175 mg
a referencia tápértéke nincs meghatározva
L-triptofán 75 mg
a referencia tápértéke nincs meghatározva

Az esszenciális aminosavak (EAA) aminosavak, amelyeket az emberi szervezet nem képes előállítani és ezért táplálékkal kell bevinni. Az esszenciális aminosavak elengedhetetlenek az új szövetek kiépítéséhez és a sejtek helyreállításához az izom regenerálódása után egy nehéz fizikai terhelés után.

A szervezetünk alapvető esszenciális aminosavai az L-leucin, az L-izoleucin, az L-valin, az L-lizin, az L-fenilalanin, az L-treonin, az L-hisztidin, az L-metionin és az L-triptofán . Ezek kis mennyiségben találhatók a normál étrendben.

Az emberi szervezetnek több okból is szüksége van étrend részeként esszenciális aminosavakra, például a sejtek megújulása miatt, hanem az étrendben lévő fehérjék legjobb kihasználására is. Ha nem rendelkezik elegendő esszenciális aminosavval az étrendben, a szervezet nem fogja tudni betakarítani a bevitt fehérjékből a maximális tápanyagot és a benne lévő kalóriákat zsírként tárolja a szervezetben.

Kiegészítéskor ezért elengedhetetlen, hogy étrendünkben esszenciális aminosavak szerepeljenek a megfelelő arányban. Ellenkező esetben létezik egy olyan jelenség, amelyet "a fehérje felhasználásának korlátozása" -nak nevezünk, ami azt jelenti, hogy a fehérjéket a szervezet nem fogja teljesen kihasználni. Éppen ellenkezőleg, az esszenciális aminosavak bevitelének egyensúlya javítja a fehérjék alkalmazását a szervezetben, és táplálkozási értéküket maximálisan kihasználják. Az esszenciális aminosavak fokozott bevitele növeli a teljesítményt és javítja a regenerációt.

Az Naturla Nutrition EAA (Essential Amino Acids) kizárólag a gondosan kiválasztott és bevált nyugat-európai beszállítóktól származik. Tiszta, természetes formájúak, hozzáadott összetevők, segédanyagok, színezékek és tartósítószerek nélkül.

Minden tétel szigorú minőségellenőrzésnek és tanúsításnak van alávetve annak biztosítása érdekében, hogy minőségi és tiszta kiegészítőket használjon. Ez biztosítja a teljes táplálkozási tervet a természetes táplálkozással.

Összetevők: 1-leucin, 1-lizin-hidroklorid, 1-izoleucin, 1-valin, 1-fenilalanin, 1-treonin, 1-hisztidin-hidroklorid, 1-metionin, 1-triptofán, szója lecitin

Figyelmeztetés: A készítmény nem alkalmas gyermekek, 18 év alatti személyek, terhes nők és szoptató nők számára. A táplálékkiegészítőt nem szabad a változatos étrend helyettesítésére használni. Tartsa a gyermekektől elzárva. Az ajánlott napi adagot nem szabad túllépni.

Tárolás: Száraz helyen, közvetlen napsugárzástól távol tartva 6-25 ° C hőmérsékleten. Ne tegye ki fagynak és nedvességnek.

Adagolás: 1 x 1 teáskanál (5 g) vízzel és itallal keverjük össze

Ajánlott napi adag: 5 g

A hatóanyagokat szakaszban (5 g): L-Leucin 1300mg *, L-lizin-hidroklorid, 750 mg *, L-izoleucin 650 mg *, L-valin 650 mg *, L-fenil-alanin 600 mg *, L-treonin 500 mg *, L-hisztidin-hidroklorid, 200 mg *, L-metionin, 175 mg *, L-triptofán, 75 mg * (* tápanyag referencia érték nincs megadva)

Natural Nutrition EAA (Essential Amino Acids) (400g)
Gyártó Natural Nutrition
Kategória EAA
Kiszerelés 400g por
Egy adag 5g
Adagok száma 80