Az „Elfogadom” gombra kattintással Ön elfogadja azt, hogy honlap az Adatkezelési tájékoztatóban körülírt módon cookie-kat használjon a honlapon történő tartózkodása során. Amennyiben Ön nem fogadja el a cookie-k használatát, akkor bizonyos funkciók nem lesznek elérhetőek az Ön számára.

Termékek Menü
+36703649022

Natural Nutrition Glucosamine Sulphate 2KCL (Glükozamin szulfát) (1kg)

Ár:
7.800 Ft

Glükozamin szulfát 2KCL por

Kiszerelés: 1kg

ExtraFIT
Egységár: 19,50 Ft/gramm
Elérhetőség: Rendelhető
Gyártó: Natural Nutrition

Leírás és Paraméterek

Glükozamin szulfát-Glucosamine sulphate HCI

bejut a porcba a testnedvekkel, mozgásra aktiválódik
védi a porcokat, inakat
csökkenti a fájdalmat
ízületi gyulladás
 kezelésére használatos
glükozamin fogyasztása esetén csökken a porcveszteség
enyhíti az ízületi merevséget, és növeli a mozgásteret
rugalmasságot 
ad a porcnak (pl.gimnasztika )

(glucosamine) segíti a súrlódásnak kitett ízületi szövetek működését és a porcszövetek újraképződését.A működő szövetek sejtjei nem tapadnak szorosan egymáshoz, köztük sejt közötti tér található, melyet támasztószövet tölt ki. A támasztószöveteknek két fő alkotója van: a rugalmas rostok és a glükozamin.A rugalmas rostok térhálós szerkezetet hoznak létre, ami a szövetek vázát alkotja. Ennek a térhálónak az üregeit tölti ki a glükozamin, ezek az összetett cukor- és fehérjemolekulák, a proteoglykánok. Minden glükozamin molekula 2-3 vízmolekulát köt magához, így alakulnak ki a sejt közötti vízterek, melyekben gyakorlatilag "úszkálnak" a működő sejtek.A glükozamin elősegíti az egészséges szervezet megőrzését és az izületek normál működését.Hozzájárul a porc fő szerkezeti elemeinek felépítéséhez és fenntartásához, így fontos szerepet játszik az izületi porcok épségének megőrzésében és regenerálódásában.A glükozamin természetes alkotórésze a porcszövetnek, és hozzájárul a porcszövetek és az izületek egészséges működéséhez.

Különböző kombinációjuk is mert kondroitin-szulfát + glükozamin-szulfát (glükozamin-szulfát), glükozamin-hidroklorid (Glucosamine HCl) és a glükózamin KCl.

Összetétel: D-Glucosamine Sulfát 98%

Adagolás: Napi bevitel 1,5 gKeverjük bele italba vagy fogyasszuk közvetlenül.Igazított teáskanál 6 gramm,a púpozott 8 gramm.

Figyelmeztetés: Nem alkalmas gyerekeknek, csak orvosi felügyelet alatt.A termék nem helyettesíti a változatos étrendet és a kiegyensúlyozott életmódot!A forgalmazó nem vállal felelősséget a helytelen használatért.Sportolóknak alkalmas.

Tárolás: A terméket kisgyermek elől elzárva kell tárolni! Száraz ,húvős helyen tartandó 8-25C-ig.Fogyasztás után a terméket alaposan zárjuk le!M inőségét megőrzi 12 hónapig a gyártás időpontjától,vagy 7 hónapig nyitás után.

Energiatartalom (100g):

Fehérje -

0 g

Szénhidrát -

0 g

Zsír -

0 g

Energia -

0 kJ

Energia -

0 kcal

Natural Nutrition Glucosamine Sulphate 2KCL (Glükozamin szulfát) (1kg)