Az „Elfogadom” gombra kattintással Ön elfogadja azt, hogy honlap az Adatkezelési tájékoztatóban körülírt módon cookie-kat használjon a honlapon történő tartózkodása során. Amennyiben Ön nem fogadja el a cookie-k használatát, akkor bizonyos funkciók nem lesznek elérhetőek az Ön számára.

Termékek Menü
+36703649022

Natural Nutrition L-histidine (hisztidin) (100g)

Ár:
4.790 Ft

L-hisztidin por 

Kiszerelés: 100g

ExtraFIT
Egységár: 47,90 Ft/gramm
Elérhetőség: Rendelhető
Gyártó: Natural Nutrition
Kapható választék:
Íz:

Leírás és Paraméterek

A hisztidin (hisztidin) az egyik proteinogén aminosav. Ez az aminosavcsoport a fehérjék alapvető építőköveit képviseli, ami az izomtömeg kialakulásához és fenntartásához szükséges élelmiszerek pótolhatatlan összetevőjévé teszi őket.

A hisztidin az esszenciális aminosavak csoportjába tartozik, amelyeket az emberi test nem képes előállítani, ami függővé teszi az élelmiszerek vagy táplálékkiegészítők formájában történő bevitelüket. Bár a hisztidint az emberi test kis mennyiségben termelheti, ez az összeg nem elegendő. Ezért ez az aminosav esszenciálisnak tekinthető.

Az önálló por forma azonban lehetővé teszi, hogy a hisztidint pontosan az Ön igényeinek megfelelően adagolja, és így maximalizálja az aminosav fogyasztásával kapcsolatos előnyöket.

L-Histidine - Étrend-kiegészítő

Összetétele: l-hisztidin-hidroklorid, 

Figyelmeztetés: A készítmény nem adható 18 év alatti gyermekeknek, terhes és szoptatós anyáknak. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet. Gyermekektől elzárva tartandó. Ne lépje túl a meghatározott ajánlott napi adagot. 

Tárolás: Tárolja száraz, közvetlen napsugárzástól védett helyeken 6-25°C-on. Ne érje fagy és nedvesség. 

Adagolás: napi 1-szer 1g kristályos port (1/6 teáskanál) keverjen el vízben és igya meg. 

Ajánlott napi adag: 1000mg 

Ajánlott napi adag hatóanyagtartalma (1000mg): l-hisztidin-hidroklorid 1000mg (a napi beviteli referencia érték felnőttek számára nincs meghatározva)

Minőségét megőrzi: a forrasztáson szereplő dátumig

Natural Nutrition L-histidine (hisztidin) (100g)
Termék címkék: histidin, hisztidin, namaximum