Az „Elfogadom” gombra kattintással Ön elfogadja azt, hogy honlap az Adatkezelési tájékoztatóban körülírt módon cookie-kat használjon a honlapon történő tartózkodása során. Amennyiben Ön nem fogadja el a cookie-k használatát, akkor bizonyos funkciók nem lesznek elérhetőek az Ön számára.

Termékek Menü
+36703649022

Natural Nutrition Leucine (L-leucin) 400g

Ár:
6.490 Ft

Natúr 100% L-leucin por

Kiszerelés: 400g

ExtraFIT
Egységár: 16,23 Ft/gramm
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Natural Nutrition

Leírás és Paraméterek

L-leucin por

Az izmok tároló energiaként megköthetik az L-leucint. A maximális közeli állóképesség vagy erőigény esetén az L-leucint az elsők között használják luxus üzemanyagként.

Az L-leucin elengedhetetlen elágazó láncú aminosav, amelyet az emberi test nem képes előállítani. A leucin azonban döntő fontosságú a test működése szempontjából, ezért azt étrendben kell bevenni.

Az állati fehérjeforrások (tojás, hús, sajt) gazdag elágazó láncú esszenciális aminosavakban. Ugyanakkor más nem kívánt tápanyagokat is bevisznek, amelyek nem fogyaszthatók ömlesztve vagy sportolás közben. Például. zsírok, ballasztanyagok, komplex fehérjék.

Elágazó láncú esszenciális aminosavak elszigetelt "szabad" formában - köztük leucin - közvetlenül a májból jutnak a májba. Ha az eljárás után L-leucint alkalmaznak, az egyébként megállítja az izom folyamatos katabolizmusát.

A sportolók mellett az elágazó láncú esszenciális aminosavakat csökkentő étrendben is használják az emberek (ezeknek van értelme egyoldalú étrenden is, például vegetarianizmus esetén).

Összetétel:  L-leucin. 

Figyelem: A termék nem alkalmas gyermekek, 18 év alatti emberek, terhes és szoptató nők számára. A táplálékkiegészítő nem használható a változatos étrend helyettesítésére. Kisgyermekektől elzárva tartandó. A megállapított ajánlott napi adagot nem szabad túllépni. 

Tárolás: Száraz helyen, közvetlen napfénytől távol, 6-25 ° C hőmérsékleten tárolandó. Ne tegye ki fagynak és nedvességnek. 

Adagolás: Keverjen össze 3 g port vízben, és igya meg edzés előtt 30 perccel.

Ajánlott napi adag: 3000mg 

Hatóanyagok ODD-ben (3000mg): L-leucin 3000mg (táplálkozási referencia nincs meghatározva).

Natural Nutrition Leucine (L-leucin) 400g

A termék további kiszerelései

Termék címkék: l-leucin, l-leucine, namaximum