Az „Elfogadom” gombra kattintással Ön elfogadja azt, hogy honlap az Adatkezelési tájékoztatóban körülírt módon cookie-kat használjon a honlapon történő tartózkodása során. Amennyiben Ön nem fogadja el a cookie-k használatát, akkor bizonyos funkciók nem lesznek elérhetőek az Ön számára.

Termékek Menü
+36703649022

Natural Nutrition Ornithine (L-ornitin HCl) (400g)

Ár:
9.490 Ft

Natúr L-ornitin HCL por

Kiszerelés: 400g

ExtraFIT
Egységár: 23,73 Ft/gramm
Elérhetőség: Rendelhető
Gyártó: Natural Nutrition

Leírás és Paraméterek

NATURAL NUTRITION ORNITHINE

Ornitin-hidroklorid - táplálékkiegészítő

Az ornitin olyan aminosav, amely nem játszik szerepet a fehérjék képződésében, mint sok más aminosav, de még mindig megtalálható az emberi testben, és számos fontos funkcióval rendelkezik . Ebben a táplálékkiegészítőben ez az aminosav Ornitin-HCl (onitin-hidroklorid) formájában van .

Az ornitin aminosav fontos szerepet játszik a karbamid-ciklusban, amely mérgező ammóniát szabadít fel a szervezetből Az ammónia ebben a ciklusban beépül a karbamidba, és a vizelet részeként kizáródik a szervezetből.

Ez a termék 100% -os Ornitin HCl port tartalmaz adalékanyag nélkül. A por formájának köszönhetően a terméket pontosan az igényeinek megfelelően alakíthatja ki.

Kínálatunkban megtaláljuk az L-Ornitin-AKG port is , amelyben az ornitin más formában van kötve.

Ezzel a táplálékkiegészítővel is támaszkodhat a természetes táplálkozás magas színvonalára - a kiegészítő minősége és tisztasága nyilvánvaló számunkra.

Összetétel: L-ornitin-hidroklorid

Figyelmeztetés: A készítmény nem alkalmas gyermekek, 18 év alatti személyek, terhes nők és szoptató nők számára. A táplálékkiegészítőt nem szabad a változatos étrend helyettesítésére használni. Tartsa a gyermekektől elzárva. Az ajánlott napi adagot nem szabad túllépni.

Tárolás: Száraz helyen, közvetlen napsugárzástól távol tartva 6-25 ° C hőmérsékleten. Ne tegye ki fagynak és nedvességnek.

Adagolás: 1-1/6 teáskanál (1000 mg) keverés vízben és italban.

Ajánlott napi adag: 1000 mg

Az ODD hatóanyagai (1000 mg): L-Ornitin-hidroklorid 1000 mg * (* a referencia tápérték nem meghatározott)

Natural Nutrition Ornithine (L-ornitin HCl) (400g)
Gyártó Natural Nutrition
Kategória Ornitin
Kiszerelés 400g por
Egy adag 1g
Adagok száma 400