Az „Elfogadom” gombra kattintással Ön elfogadja azt, hogy honlap az Adatkezelési tájékoztatóban körülírt módon cookie-kat használjon a honlapon történő tartózkodása során. Amennyiben Ön nem fogadja el a cookie-k használatát, akkor bizonyos funkciók nem lesznek elérhetőek az Ön számára.

Termékek Menü
+36703649022

NaturalSwiss Swiss Probiotix

Ár:
7.550 Ft

Probiotikus kiegészítő

60 db kapszula

ExtraFIT
Egységár: 7.550,00 Ft/db
Elérhetőség: Rendelhető
Gyártó: NaturalSwiss

Leírás és Paraméterek

Swiss Probiotix termékleírás

Fagyasztott-szárított, szakszerűen összeállított kiváló hatású probiotikus étrend-kiegészítő, bélben feloldódó vegetáriánus kapszulákban. 10 válogatott jótékony baktériumfajból áll, kapszulánként 5 milliárd sejtet tartalmaz. A szakszerű összeállítás eredményeképpen biztosítja a szervezet számára a szükséges jótékony baktériumokat. Megfelel a vegetáriánus étrend követelményeinek.

vastagbélflóra egészsége az erős immunrendszer, a jó egészség és a hosszú élet alapja, mivel jelentős szerepet játszik az emésztési folyamatokban. A jótékony (probiotikus) baktériumokat más néven probiotikumoknak hívják. Ezek felelősek a bélrendszer védelméért, az egészséges bélflóra egyensúlyáért.

Több száz fajta baktérium él a beleinkben, több trilliónyi mennyiségben. Ezeket két csoportra lehet osztani. Az egyik az úgynevezett hasznos vagy jótékony baktériumok (probiotikumok) csoportja, melyek javítják az emésztést, csökkentik a káros baktériumok számát és megakadályozzák a túlszaporodásukat, illetve erősítik az immunrendszert. A másik csoport a káros baktériumoké, amelyek fertőzéseket és tartós betegségeket okoznak, illetve mérgező anyagokat termelnek. Akkor működik jól a szervezetünk, akkor egészséges, amikor ezek aránya erősen a „jó” baktériumok felé billen, körülbelül 85:15 arányban.

A bélrendszerben található probiotikus baktériumok több mint 400 fajba sorolhatók. Legismertebb közülük a Lactobacillus-acidophilus, de a többi (mint például a Bifidobacterium bifidum/longum/lactis, Streptococcus thermophilus) is nagyon fontos egészségünk megőrzése szempontjából. A bélflóra akkor egészséges, ha a jótékony és a káros baktériumok aránya 85:15 a probiotikus törzsek javára. Sajnálatos módon ez az arány a legtöbb embernél fordítva van, ami alapvetően akadályozza a normál emésztési folyamatokat, és erősen befolyásolja a szervezet egészségi állapotát.

A jótékony baktériumok tápláléka – a FOS

A jótékony baktériumoknak táplálékra van szükségük a fennmaradáshoz és a szaporodáshoz, amit biztosítani kell a szervezet számára annak érdekében, hogy a bélflóra egyensúlyban maradjon. Ezt a táplálékot magas rosttartalmú élelmiszerek vagy a táplálékkiegészítők, mint például a Clean Inside® rost - tudják biztosítani. Hasonló módon a jó baktériumok tápláléka lehet a FOS (fructooligosaccharides). A probiotikus baktériumok csak akkor tudják feladatukat teljesíteni, ha elegendő táplálékhoz jutnak. Ezért sokkal hatásosabbak azok a probiotikus kiegészítők, amelyek FOS-t is tartalmaznak.

A táplálékkiegészítőben lévő jótékony baktériumok elpusztulnának a gyomor savas környezetében és nem tudnák teljesíteni feladatukat, ha nem védené meg őket a kapszulák bevonata, amely kizárólag a bélben oldódik fel. Ennek a különleges bevonatnak a neve enteroszolvens pasztillabevonat. Ez biztosítja, hogy a kapszulák sérülés nélkül, épségben jussanak el a vastagbélbe.

Hogyan válasszuk ki a legjobb minőségű probiotikus kiegészítőt?

A legjobb választás a Swiss Probiotix® probiotikum

Az optimális probiotikus kiegészítő legfontosabb jellemzői a következők:

  • Életképes baktériumfajokat tartalmaz, amelyek fagyasztottak vagy szilárdak. A Swiss Probiotix® 7 ilyen állapotú jótékony baktériumfajt tartalmaz. Ezt a stabilizációs rendszert a wisconsini egyetem kutatói fejlesztették ki annak érdekében, hogy a probiotikus baktériumok életképesek maradjanak, és a bélbe jutva képesek legyenek ellátni egészségvédő feladatukat.
  • Swiss Probiotix® fagyasztott-szárított por formában, kapszulákban kerül forgalomba, tejet nem tartalmaz.
  • Swiss Probiotix® kapszula csak a bélben oldódik, ellenáll a gyomorsavnak.
  • A jótékony baktériumok táplálékát, a FOS-t is tartalmazzák a Swiss Probiotix® kapszulák.
  • A csomagolás nedvességálló, megóvja a baktériumokat a külső behatások okozta károsodástól.

Nem tartalmaz búzát, koffeint, szóját, kukoricát, cukrot, tojást, tejet, tartósítószereket és színezéket

Fontos: A bevett kapszulák számát egyéni szükséglet szerint lehet emelni. Amennyiben a tanácsolt mennyiség nem hat eléggé, akkor meg lehet emelni az adagot 3-4 kapszulára.

Használat után ügyeljünk arra, hogy a kupak szorosan rá legyen csavarva az üvegre. Fénytől és nedvességtől óvjuk. A termék hűtőben is tárolható, de a lehűtve a kupakját ne csavarjuk le addig, amíg fel nem melegedett szobahőmérsékletre, mert lecsapódhat benne a nedvesség.

Swiss Probiotix® visszapótolja a jótékony baktériumokat, amelyek a mérgekkel együtt távoznak a ToxiClean® kúra során.

A táplálék kiegészítő használata nem helyettesíti a változatos, egészséges étrendet és a rendszeres testmozgást. Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek, és nem garantáltak.

NaturalSwiss Swiss Probiotix

Összetétel:

Swiss Probiotix összetevőinek gyógyhatásai

LACTOBACILLUS ACIDOPHILUS

Jótékony hatású tejsavbaktérium fajta, amely segíti az emésztést, meggátolja különféle kórokozók és gombák elszaporodását a bélrendszerben, hozzájárul a székrekedés megelőzéséhez, hatékony segítség egyes gyulladásos bélbetegségek gyógyítása során, javítja az immunrendszer működését és csökkenti egyes légúti fertőzések kockázatát.

LACTOBACILLUS PARACASEI

Az emberi bélflórában előforduló jótékony hatású baktérium. Hatékony segítség a hasmenés megszüntetéséhez, egyes esetekben csökkenti az allergia tüneteit, segíti a vérnyomás szabályozását és a koleszterinszint csökkentését, továbbá hozzájárul a bélnyálkahártya egészségének megőrzéséhez.

BIFIDOBACTERIUM LONGUM

A Bifidobacterium longum egy olyan jótékony hatású baktérium, amely része az természetes emberi bélflórának. Hozzájárul a vastagbél egészségének megőrzéséhez, gátolja a kórokozó baktériumok elszaporodását, továbbá kedvezően hat az immunrendszer működésére.

STREPTOCOCCUS THERMOPHILUS

A Streptococcus thermophilus egy tejsav baktérium faj, amely savanyított tejtermékekben fordul elő. Általában a joghurt készítéséhez használatos. Jótékony hatású baktérium, amely hozzájárul az emberi bélflóra egyensúlyának fenntartásához és ezáltal hozzájárul az emésztőrendszer egészségének megőrzéséhez.

LACTOBACILLUS FERMENTUM

Immunerősítő, valamint hatással van az élelmiszerek lebontására, ezáltal segítséget nyújthat a fogyókúrákban is.

LACTOBACILLUS HELVETICUS

Segítséget nyújt az antibiotikum kúrák okozta gyomorbántalmak kezelésében és megelőzésében, hozzájárul a hasmenés mérsékléséhez.

LACTOBACILLUS RHAMNOSUS

Aktív gyulladásgátló, ezt a hatását elsősorban a bélrendszerben fejti ki. Enyhíti a hasmenéses tüneteket, támogatja a gyomor- és a bélfal egészségét, a megelőzéshez is hozzájárul. Stimulálja az immunrendszert, közreműködik az emésztőrendszeri gyulladások és az ekcéma mérséklésében. Sőt, a depressziót és a stresszt is mérsékelheti.