Az „Elfogadom” gombra kattintással Ön elfogadja azt, hogy honlap az Adatkezelési tájékoztatóban körülírt módon cookie-kat használjon a honlapon történő tartózkodása során. Amennyiben Ön nem fogadja el a cookie-k használatát, akkor bizonyos funkciók nem lesznek elérhetőek az Ön számára.

Termékek Menü
+36703649022

NaturalSwiss Swiss Szimbiotikum

Ár:
16.840 Ft

prObiotikum + prEbiotikum

ExtraFIT
Elérhetőség: Rendelhető
Gyártó: NaturalSwiss

Leírás és Paraméterek

MI AZ A SZIMBIOTIKUM?

Hiába szedünk prObiotikumot, ha ezek a jótékony baktériumok nem jutnak elegendő táplálékhoz, képtelenek lesznek a szaporodásra, mennyiségük gyorsan lecsökken. Ezért hatékony megoldás a NaturalSwiss szimbiotikum, amely a szervezet számára legfontosabb prObiotikumok mellett az életben maradásukhoz elengedhetetlen prEbiotikus rostokat is tartalmazza. PrObiotikumok tulajdonképpen emberi szervezetre jótékony hatású baktériumok, miközben a prEbiotikumok ezeknek a baktériumoknak szolgálnak tápanyagként.

Szimbiotikum termékleírás

(prObiotix MAX + prEbiotix ULTRA)

Swiss prObiotix MAX® termékleírás

Swiss prObiotix MAX® - Kiváló hatású probiotikus étrend-kiegészítő, a gyomorsavnak ellenálló, vegetáriánus kapszulák kizárólag a bélrendszerben oldódnak fel.
15 válogatott, jótékony baktériumfajból áll, kapszulánként 12,5 milliárd sejtet tartalmaz. A szakszerű összeállítás eredményeképpen biztosítja a szervezet számára a szükséges jótékony baktériumokat. Megfelel a vegetáriánus étrend követelményeinek.

A vastagbélflóra egyensúlya az erős immunrendszer, a jó egészség és a hosszú élet alapja, hozzájárul ahhoz, hogy emésztésünk ideális legyen. A jótékony (probiotikus) baktériumokat más néven probiotikumoknak hívják. Ezek felelősek a bélrendszer védelméért, az egészséges bélflóra egyensúlyáért.

Több száz baktériumtörzs, billiónyi mikroorganizmus él az ember bélrendszerében, ezeket két nagy csoportra lehet osztani.
Az egyik az úgynevezett hasznos vagy jótékony baktériumok (probiotikumok) csoportja, melyek javítják az emésztést, csökkentik a káros baktériumok számát, és megakadályozzák a túlszaporodásukat, illetve erősítik az immunrendszert. A másik csoport a káros baktériumoké, amelyek mérgező anyagokat termelnek, pusztítják a probiotikus baktériumokat, fertőzéseket, betegségeket okoznak.
A legismertebb probiotikus baktérium a Lactobacillus-acidophilus, de a többi (mint például a Bifidobacterium bifidum/longum/lactis, Streptococcus thermophilus) is nélkülözhetetlen egészségünk megőrzése szempontjából. A bélflóra akkor egészséges, ha a jótékony és a káros baktériumok aránya 85:15 a probiotikus törzsek javára. Sajnálatos módon, ez az arány a legtöbb embernél éppen fordított, ami alapvetően akadályozza a normál emésztési folyamatokat, gyengíti az immunrendszert, és erősen befolyásolja a szervezet egészségi állapotát.

A táplálékkiegészítőben lévő jótékony baktériumok elpusztulnának a gyomor savas környezetében, és nem tudnák teljesíteni feladatukat, ha nem védené meg őket a kapszulák bevonata, amely kizárólag a bélben oldódik fel.
A enteroszolvens pasztillabevonat biztosítja, hogy a kapszulák sérülés nélkül, épségben jussanak el a vastagbélbe.

Swiss prEbiotix ULTRA® termékleírás

Swiss prEbiotix ULTRA® a következő FOS hatóanyagokat tartalmazza:

A jótékony baktériumok tápláléka – a FOS.
A jótékony baktériumoknak táplálékra van szükségük a fennmaradáshoz és a szaporodáshoz, amit biztosítani kell a szervezet számára annak érdekében, hogy a bélflóra egyensúlyban maradjon. Ezt a táplálékot magas rosttartalmú élelmiszerek vagy táplálékkiegészítők, mint például a Clean Inside® A jótékony baktériumok kiemelt tápláléka a FOS (fructo-oligosaccharides).
A probiotikus baktériumok csak akkor tudják feladatukat teljesíteni, ha elegendő táplálékhoz jutnak. Ezért sokkal hatásosabbak azok a probiotikus kiegészítők, amelyek FOS-t is tartalmaznak.

ResistAid®, egy összetett cukrot, arabino-galaktánt tartalmaz, amely prebiotikus hatása révén elősegíti a bélflóra normál működését és az immunrendszer hatékonyabb működését. Ez a termék egy világújdonság, több innovációs díjat nyert, pl. a VITAFOOD-on. A csicsókából kivont inulin (Helianthus tuberosus) egy jól ismert prebiotikum, jól használható a bélbaktériumok szelektív szaporítására. Az élesztőben megtalálható 1,3-1,6 Béta-glükán szintén egy poliszacharid, az immunrendszer hatékonyságát javítja. Az arabino-galaktán az echinacea (bíborkasvirág) legfontosabb hatóanyaga, egy immunstimuláns szénhidrát.

Ez a tabletta egy rendkívül komplex készítmény, nem ismerünk még egy ilyen prEbiotikus készítményt, ami ezt a három hatóanyagot együtt tartalmazná.

A táplálék kiegészítő használata nem helyettesíti a változatos, egészséges étrendet és a rendszeres testmozgást. Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek, és nem garantáltak.

Swiss prObiotix MAX® + Swiss prEbiotix ULTRA® termék együtt alkalmazva megfelel a SZIMBIOTIKUM követelményeinek. A szimbiotikum mindennél hatékonyabban támogatja a bélflóra egyensúlyának fenntartását, ezáltal az immunrendszer és az emésztőrendszer optimális működését!

HOGYAN VÁLASSZUK KI A LEGJOBB MINŐSÉGŰ PROBIOTIKUS KIEGÉSZÍTŐT?

Az optimális probiotikus táplálékkiegészítő legfontosabb tulajdonságai a következők:

  • Élő, fagyasztott/szárított baktériumtörzseket tartalmaz.

A Swiss prObiotix MAX® tizenöt, szaporodni képes baktériumtörzset tartalmaz. Ezt az összetételt és rendszert a Wisconsini Egyetem kutatói fejlesztették ki annak érdekében, hogy a probiotikus baktériumok életképesek maradjanak, és a bélbe jutva képesek legyenek ellátni egészségvédő feladataikat.
A Swiss prObiotix MAX® fagyasztott-szárított por formában, kapszulákban kerül forgalomba. Biztosítja a prebiotikus rostok megfelelő bevitelét.

  • Ahhoz, hogy a probiotikus (jótékony) baktériumok szaporodni tudjanak, és életben maradjanak a bélflórában, prebiotikus rostokra van szükség.

A még jobb hatás érdekében, a Swiss prObiotix MAX® étrend-kiegészítőt, ezért a Swiss prEbiotix ULTRA® prObiotikummal szedjük. Ezt nevezzük szimbiotikumnak, ami magában foglalja a legfontosabb probiotikumokat és prebiotikumokat.

  • A hatóanyagokat megóvó kapszula.

A probiotikus baktériumok rendkívül érzékenyek, a gyomor savas közegében elpusztulnak. Éppen ezért, a minőségi probiotikum táplálékkiegészítőket gyomorsaválló-, késleltetett felszívódású kapszulákban forgalmazzák. A Swiss prObiotix MAX® probiotikum táplálékkiegészítő és a Swiss prEbiotix ULTRA® prebiotikum tabletta csak a bélben oldódik, ellenáll a gyomorsavnak, garantálja, hogy a probiotikus baktériumok sértetlenül eljussanak a bélrendszerbe.

  • Védőcsomagolás.

Csak gondosan csomagolt, a termék minőségét a lejáratig biztosító táplálékkiegészítőt válasszunk. A Swiss prObiotix MAX® probiotikum táplálékkiegészítő és a Swiss prEbiotix ULTRA® csomagolása nedvességálló, megóvja a baktériumokat a külső behatások okozta károsodástól.

  • Mentes az adalékanyagoktól.

Ahhoz, hogy a probiotikumok és a prebiotikumok kifejtsék jótékony hatásaikat, nincsen szükség adalékanyagokra. A Swiss prObiotix MAX® probiotikum táplálékkiegészítő és a Swiss prEbiotix ULTRA® éppen ezért, nem tartalmaz búzát, koffeint, szóját, kukoricát, cukrot, tojást, tejet, tartósítószereket és színezéket.

Használati tanácsok:

Naponta két kapszula javasolt a prObiotikum-ból, amelyeket reggel és este, étkezés előtt érdemes bevenni.
Három kapszula ajánlott a prEbiotikum-ból, melyeket reggel, délben és este, étkezés előtt érdemes bevenni.

Használat után ügyeljünk arra, hogy a kupak szorosan rá legyen csavarva az üvegre. Fénytől és nedvességtől óvjuk. A termék hűtőben is tárolható, ebben az esetben, a kupakját használat előtt ne csavarjuk le addig, amíg fel nem melegedett szobahőmérsékletre, mert lecsapódhat benne a nedvesség.

NaturalSwiss Swiss Szimbiotikum

Összetétel:

Szimbiotikum összetevőinek gyógyhatásai

Lactobacillus Acidophilus: elősegíti az emésztést, javítja a B-vitaminok felszívódását, erősíti az immunrendszert, valamint csökkenti a bőrproblémák megjelenésének gyakoriságát. Gyorsítja a gyulladásos emésztőrendszeri betegségek gyógyulását, egyúttal akadályozza a bélben élő kórokozók szaporodását. Előnye még, hogy hozzájárul a krónikus székrekedés megszüntetéséhez.

Lactobacillus Casei: mérsékli az emésztési panaszokat, különösen jól használható az antibiotikumok okozta hasmenés kezelésekor. Javítja a fogyókúra hatékonyságát, támogatja az immunrendszer működését, segít helyreállítani, és megtartani a hüvelyflóra egyensúlyát.

Lactobacillus lactis: hatékony immunerősítő, hozzájárul az emésztés helyreállításához, akadályozza a kórokozók elszaporodását a bélrendszerben. Sikerrel alkalmazható egyes bél- és bőrbetegségek kezelésekor, az antibiotikumos kúra miatt kialakuló hasmenés, a Candida-fertőzés, az atópiás ekcéma és a gyulladások (különösen a vastagbélgyulladás) megszüntetésére.

Lactobacillus paracasei: mivel csökkenti a zsírfelhalmozást, kiváló ellenszere a túlsúlynak és a hasi elhízásnak. Védi a bélnyálkahártyát, kezeli a krónikus hasmenést, csökkentheti az allergiás tüneteket, valamint szabályozza a vérnyomást és a koleszterinszintet.

Lactobacillus plantarum: alkalmas a krónikus székrekedés megszüntetésére és a máj regenerálására. Gátolja a zsírfelhalmozódást, ezzel járul hozzá az ideális testsúly megőrzéséhez. Óvja a bélnyálkahártyát, gyorsítja a gyulladásos bélbetegségek gyógyulását, akadályozza a patogén baktériumok elszaporodását a bélflórában, erősíti az immunrendszert.

Lactobacillus rhamnosus aktív gyulladásgátló, ezt a hatását, közvetlenül, elsősorban a bélrendszerben fejti ki. Enyhíti a hasmenéses tüneteket, támogatja a gyomor- és a bélfal egészségét, a megelőzéshez is hozzájárul. Stimulálja az immunrendszert, közreműködik az emésztőrendszeri gyulladások és az ekcéma mérséklésében. Sőt, a depressziót és a stresszt is mérsékelheti.

Bifidobacterium breve: legfontosabb tulajdonsága, hogy természetes antibiotikumot termel, ezzel gátolja a patogén mikroorganizmusok, köztük az E. coli és a Candida albicans szaporodását. Segít megszabadulni a székrekedéstől és a puffadástól, ahogyan a hasmenésnek is hatékony ellenszere. Javítja az emésztést, védi a vastagbelet, fokozza az immunrendszer működését.

Bifidobacterium longum: az egyik leghatásosabb székrekedés elleni baktérium, ami egyúttal a vastagbél védelmét is ellátja. Akadályozza a káros baktériumok megtelepedését, ezáltal elszaporodásukat a bélrendszerben. Védi a májat, javítja az immunrendszer hatékonyságát, szabályozza a koleszterinszintet.

Enterococcus faecium: rendkívül hatékony az antibiotikumos kezelés során fellépő hasmenés kezelésében. Enyhíti az irritábilis bél szindróma tüneteit, csökkenti a káros LDL koleszterin szintjét a vérben, valamint támogatja az immunrendszer működését.

Streptococcus thermophilus: részt vesz a bélflóra egyensúlyának helyreállításában, és az emésztőrendszer egészségének fenntartásában. Jól használható gyomorhurut és hasmenés ellen, kisgyermekeknél különösen hatásos. Segít elpusztítani a bélfertőzést okozó, a legtöbb antibiotikumnak ellenálló Clostridium Difficile baktériumot, mérsékli a bélgyulladásokat (ulceratív colitis, Crohn-betegség). Védi a bőr, az emésztőrendszer és a belek egészségét, támogatja az emésztést, valamint a jótékony baktériumok szaporodását.

Inulin: a probiotikus baktériumok tápláléka, szabályozza a koleszterinszintet, megszüntetheti a székrekedést, segít megelőzni a vastagbél- és végbélrák kialakulását, támogatja a szervezet méregtelenítő funkcióit.

Béta-glükán: a probiotikus baktériumok tápláléka, kiváló béltisztító, óvja az ereket, csökkenti a káros LDL koleszterin szintjét. Támogatja az emésztést, hasmenés és székrekedés esetén is segítségünkre lehet. Mivel teltségérzetet okoz, a fogyókúra hatását is növeli. Fokozza a falósejtek aktivitását, megóvja a bélrendszert a rákos betegségekkel szemben.

Swiss Probiotix Max®

Swiss Prebiotix Ultra®

A termék további kiszerelései