Az „Elfogadom” gombra kattintással Ön elfogadja azt, hogy honlap az Adatkezelési tájékoztatóban körülírt módon cookie-kat használjon a honlapon történő tartózkodása során. Amennyiben Ön nem fogadja el a cookie-k használatát, akkor bizonyos funkciók nem lesznek elérhetőek az Ön számára.

Termékek Menü
+36703649022

NOW Foods Panax Ginseng 500mg (100 kapszula)

Ár:
5.916 Ft

500mg Panax Ginzeng kapszulánként 

Kiszerelés: 100 kapszula

ExtraFIT
Egységár: 59,16 Ft/kapszula
Elérhetőség: Rendelhető
Gyártó: NOW Foods

Leírás és Paraméterek

NOW Foods Panax Ginseng

A NOW Foods Panax Ginseng kapszulában található Panax gyökér évezredek óta a kínai természetes orvoslás szerves része, élénkítő, adaptogén és tonizáló hatása miatt.

A Panax Ginseng-et Kínában "életgyökérként" is emlegetik. A modern tudományok is hosszú ideje tanulmányozzák a Panax Ginseng jótékony hatásait, melyeket több száz  értékes összetevőnek, köztük különbző ginzeniodoknak, fenoloknak és szaharidoknak köszönhet.

A Panax Ginseng-ben található hatóanyagok csökkentik a stressz által okozott tüneteket és növelik a szellemi, fizikai teljesítőképességet. A ginzeng alkalmazható a munkateljesítmény fokozására, a koncentrálóképesség növelésére, fáradtság, kimerültség, hosszan tartó fokozott testi és szellemi igénybevétel esetén. Mindenkinek kortól és nemtől függetlenül –hasznos lehet a rendszeres ginzengfogyasztás, különösen, ha épp olyan időszakot él, mely fizikailag vagy szellemileg erősen igénybe veszi.

Összetétel:

Mennyiség: 100 kapszula
Egy adag: 2 kapszula
Kiszerelés: 50 adag
Mennyiség adagonként  
Szénhidrát 1g
Panax Ginseng (gyökér) 1g (1000mg)

Adagolás: Vegyen be 2 kapszula NOW Panax Ginseng-et naponta 1-2 alkalommal szükség szerint.

NOW Foods Panax Ginseng 500mg (100 kapszula)