Az „Elfogadom” gombra kattintással Ön elfogadja azt, hogy honlap az Adatkezelési tájékoztatóban körülírt módon cookie-kat használjon a honlapon történő tartózkodása során. Amennyiben Ön nem fogadja el a cookie-k használatát, akkor bizonyos funkciók nem lesznek elérhetőek az Ön számára.

Termékek Menü
+36703649022

NOW Foods Papaya Enzymes Chewable (180 rágótabletta)

Ár:
4.990 Ft

Papaya enzim rágótabletta

Kiszerelés: 180 rágótabletta

ExtraFIT
Egységár: 27,72 Ft/tabletta
Elérhetőség: Rendelhető
Gyártó: NOW Foods

Leírás és Paraméterek

NOW Foods Papaya Enzymes Chewable

- rágható

- mentollal és klorofillel 

- segíti a fehérjék emésztését

Az emésztőenzimek létfontosságúak a tápanyagok felszívódásához és a bevitt élelmiszer teljes mértékben történő felhasználásához. A szervezetünk a korral egyre kevesebb enzimet termel, így az emésztés hatékonysága is csökken az idővel. A NOW Foods Papaya Enzymes szögletes cukorkáknak frissítő ízük van és támogatják az emésztést étkezés után beszedve. A szögletes cukorkák éretlen, teljes, porlasztott szárított papaya porból készültek és 40mg papayát tartalmaznak darabonként. Ezen kívül proteáz, lipáz és celluláz enzimeket is tartalmaznak a maximális enzimaktivitás érdekében. Végül, de nem utolsó sorban leheletfrissítőként is funkcionálhatnak ezek a cukorkák.

Összetétel:

Mennyiség: 180 rágótabletta
Egy adag: 2 rágótabletta
Adagok száma: 90
Összetevők mennyisége adagonként  
Kalória 5
Szénhidrát 2g
  Cukoralkohol (szorbit és mannit) 1g
Papain (papayából) (2000 USP/mg) 100mg
Papaya gyümölcs por 80mg
Bromelain (2400 GDU/g) (ananászból) 20mg
Proteáz (5000 FCC/g) 20mg
Lipáz (10,000 USP/g) 2mg
Celluláz (4000 FCC/g) 0,6mg
Alfa-amiláz (25,000 USP/g) 2mg
Egyéb összetevők: sztearinsav (növényi forrás), magnézium-sztearát (növényi forrás), kovasav, borsmenta levél por, borsmenta olaj és nátrium-réz klorofillin (klorofill).

Javasolt használat: Felnőttek rágjanak el vagy hagyjanak feloldódni a szájukban 2 rágótablettát étkezések után vagy amikor szükséges. Gyerekek (4 éves kor felett), rágjanak el vagy hagyjanak feloldódni a szájukban 1 rágótablettát étkezések után vagy amikor szükséges.

NOW Foods Papaya Enzymes Chewable (180 rágótabletta)

A termék további kiszerelései

Termék címkék: emésztés, emésztő, enzim, now, papain, papaja, papaya