Az „Elfogadom” gombra kattintással Ön elfogadja azt, hogy honlap az Adatkezelési tájékoztatóban körülírt módon cookie-kat használjon a honlapon történő tartózkodása során. Amennyiben Ön nem fogadja el a cookie-k használatát, akkor bizonyos funkciók nem lesznek elérhetőek az Ön számára.

Termékek Menü
+36703649022

Nutrend Anticramp (120 kapszula)

Ár:
3.590 Ft

Megakadályozza az izomgörcs kialakulását az izmokban az intenzív edzések alatt

Kiszerelés: 120 kapszula

ExtraFIT
Elérhetőség: Rendelhető
Gyártó: Nutrend

Leírás és Paraméterek

Nutrend Anticramp

Az edzés vagy verseny során az izomgörcsök megjelenése komoly probléma. Szüntesse meg ezt a kellemetlen érzést és vértezze fel magát az izomgörcsök megjelenése ellen.

A termék olyan vitaminok, ásványi anyagok és más hasznos összetevők kombinációja, amely megakadályozza az izomgörcs kialakulását az izmokban az intenzív edzések alatt. Segíti továbbá a tejsav gyorsabb kiürülését az izmokból. A termékben olyan ásványi anyagok kerültek kiválasztásra amelyek természetes, inkább organikus formájúak. 

Nátrium az elektrolit-, egyúttal a vízháztartás egyensúlyához rendkívül fontos a nátrium elégséges szintje. Sportoláskor a verejtékezés miatt csökken a nátrium szintje, így intenzív izzadással járó sportoknál kiemelten fontos a nátrium szintjének megőrzése. Ha csökken a nátrium szintje, akkor az negatívan befolyásolja a vízháztartást, ez pedig kritikus hatást gyakorol a fizikai és mentális teljesítőképességre. Magyarán képtelen leszel koncentrálni, erőtlenné válsz és egy görccsel vége is van az edzésnek.


A magnézium a testünkben lezajló számtalan folyamat részese annak ellenére, hogy rendkívül kis mennyiségben fordul elő szervezetünkben. Pont emiatt keveset is tartalékolunk belőle, ellenben gyorsan lebomlik és folyamatos pótlás hiányában sajnos a hiánytünetek széles palettájával szembesülhetünk! Ilyenkor jelentkeznek : ingerlékenység, koncentrációs zavarok, izomgörcsök, izomgyengeség, fejfájás és szívritmus-zavarok!

B-vitaminok számtalan folyamatban nélkülözhetetlenek: egyszerűen kellenek az emésztéshez, a fehérjék lebontásához és beépüléséhez, kellenek az izomzat összehúzódási ingerét kiváltó folyamatokhoz, nélkülözhetetlenek az izomépítő hormonális folyamatokhoz. A segítségükkel az izomzatot is irányító idegi funkciók is tökéletesen képesek működni, így az edzések alatt a maximális izomösszehúzódások tökéletes hatékonysággal váltják ki a szervezet anabolikus, tehát izomfejlesztő reakcióit.


Előnyök:

  • Megakadályozza a túledzést
  • Csökkenti a vér savasságát
  • Fokozza a fizikai teljesítményt
  • Segíti a szervezet termo-szabályozását
  • Csökkenti a test túlmelegedését


Íz: 

  • natúr


Kiszerelés:

  • 120 kapszula


Ajánlott használat:

  • Edzésnapokon vegyen be 2 kapszulát ébredés után üres gyomorra és további 2 kapszulát edzés előtt 40 perccel!
  • Ha szükséges, edzés közben bármikor vegyen be további egy kapszulát!
  • Az intenzív edzések előtt két nappal kezdje el feltölteni a szervezetét, naponta 5 kapszulával.


Összetétel:

  100 g 1 kapszula / 677 mg
Nátrium 12000 mg 84 mg
Magnézium 1900 mg 13,9 mg
B5-vitamin 274 mg 1,9 mg
B3-vitamin 247 mg 1,7 mg
B1-vitamin 58 mg 0,4 mg
B2-vitamin 13 mg 0,1 mg
B6-vitamin 11 mg 0,08 mg
L-karnozin 1019 mg 6,9 mg
Nutrend Anticramp (120 kapszula)