Az „Elfogadom” gombra kattintással Ön elfogadja azt, hogy honlap az Adatkezelési tájékoztatóban körülírt módon cookie-kat használjon a honlapon történő tartózkodása során. Amennyiben Ön nem fogadja el a cookie-k használatát, akkor bizonyos funkciók nem lesznek elérhetőek az Ön számára.

Termékek Menü
+36703649022

Nutrend Kre-Alkalyn (120 kapszula)

Ár:
10.990 Ft

Kre-alkalyn

Kiszerelés: 120 kapszula

ExtraFIT
Egységár: 91,58 Ft/kapszula
Elérhetőség: Rendelhető
Gyártó: Nutrend

Leírás és Paraméterek

NUTREND KRE-ALKALYN

120 KAPSZULA

Nutrend Kre-Alkalyn szabadalmaztatott PH stabil kreatin formulát tartalmaz, amely nagyjából 10-szer hatékonyabb a kreatin-monohidrátnál! Speciális összetétele nem károsul a gyomor savas közegében, így nem okoz emésztési nehézségeket, illetve a hasznosulásához nem igényel hozzáadott cukrot.

A szabadalmaztatott Kre-Alkalin formula lényege, hogy speciális kötésének köszönhetően nem kell cukor az inzulinszint megemeléséhez, hogy aztán az segítsen hasznosítani magát a kreatint. 


Gyakorlatilag egy „önjáró” kreatinról beszélünk, amely magától képes bejutni a sejtekbe, ráadásul pont a hatékonyabb bejutás miatt nagyjából 10-szer hatékonyabb a kreatin-monohidrátnál!

Még tovább csökkenti a veszteséget a rendkívül stabil formula, amely extra magas PH értékének köszönhetően nem bomlik el az emésztőrendszerünk savas közegében, hanem szinte maradéktalanul képes hasznosulni!

Ezek a tulajdonságok egyrészt nagyságrendekkel képesek megnövelni a Kre-Alkalin hatékonyságát, másrészt annak is hatalmas előnye van, hogy a kreatin nem bomlik el az emésztőrendszerünkben értéktelen kreatininné! Ez annyit tesz, hogy a hasznosulásig az izomzatunk számára értékes anyag marad, másrészt a bomlási procedúra komoly emésztési galibát képes okozni a megnövekedett gáztermelődés (felfúvódás) és sokszor a hasmenés miatt.

Az eredmény: rendkívül gyorsan és nagyobb mértékben jelentkező erőnövekedés, illetve emiatt nagyobb fokú izomtömeg növekedés! Ráadásul ami még fontosabb – tiszta, száraz izomzat fejlődik, nem a kreatin-monohidrátnál jellemző „puffadtabb” tömeg!

Kiszerelés:

  • 120 kapszula

Javasolt használat:

  • edzésnapokon 2 kapszula 45-60 perccel edzés előtt és 2 kapszula edzés után.
  • pihenőnapokon 4 kapszula reggeli előtt.
  • Maximum 4 kapszula naponta.
  • Ne lépje túl a javasolt adagot!

Összetevők:

100  g

1 kapszula

4 kapszula

Kre-Alkalyn ®

78,3 mg

750 mg

3000 mg
Nutrend Kre-Alkalyn (120 kapszula)
Gyártó Nutrend
Adag 30
Kiszerelés kapszula
Származási hely EU
Fő összetevő Kreatin
Kreatin típusa Kre-alkalyn