Az „Elfogadom” gombra kattintással Ön elfogadja azt, hogy honlap az Adatkezelési tájékoztatóban körülírt módon cookie-kat használjon a honlapon történő tartózkodása során. Amennyiben Ön nem fogadja el a cookie-k használatát, akkor bizonyos funkciók nem lesznek elérhetőek az Ön számára.

Termékek Menü
+36703649022

Olimp Rocky Athletes Glutamine (250g)

Ár:
7.290 Ft

Glutamin por magnéziummal és B6-vitaminnal

Kiszerelés: 250g (96 adag)

ExtraFIT
Egységár: 75,94 Ft/adag
Elérhetőség: Rendelhető
Gyártó: Olimp Sport Nutrition
Glutamin info
Íz: Natúr

Leírás és Paraméterek

Olimp Rocky Athletes GLUTAMINE -  250 g

 

L-Glutamine Powder – színtiszta glutamin gazdaságos formában!

Az Olimp Rocky Athletes GLUTAMINE mikronizált formában tartalmazza az izmaink kb. 60%-át alkotó glutamint, mely a legerősebb anabolikus hatású aminosavként leginkább felelős a tiszta, száraz izomzat fejlődésért!

Színtiszta izmokat akarsz végre? Tömegelsz, de háj helyett izmot akarsz építeni? Vagy már szálkásítasz, és miközben lepucolod a formád, nem akarod elpocsékolni a tiszta izomzatodat?

Tulajdonképpen tökmindegy, hogy tömegelsz, vagy szálkásítasz, mert az izmaid jelentős hányada akkor is ugyanabból áll! A Glutamin tehát egyszerűen kell, különben tömegelés alatt csak dagadt leszel, szálkásításkor meg lepusztítod Magadról a nehezen felépített izmokat! Ugyan van a fehérjében is, de ha tényleg eldöntötted végre, hogy izmokat akarsz, akkor add meg az izmaidnak, amitől végre történik is valami! 

DE TÖBB ENNÉL! Nem véletlenül vált a glutamin a testépítés kulcsfontosságú elemévé! A testépítés szempontjából másik legfontosabb jellemzője a kiemelkedő anabolikus képessége: tehát ezt tartják a leginkább izomépítő aminosavnak – nem véletlenül! Az L-Glutamin felelős az izmok azon képességéért is, hogy fehérjét halmozzon fel a pozitív nitrogénegyensúly segítségével. Magyarán a glutamin nem egyszerűen „csak” izommá válik, hanem képes fokozni azt, hogy a pluszban bevitt fehérje a lehető legnagyobb mértékben épüljön be az izmokba.


Az Olimp Rocky Athletes GLUTAMINE 100% mikronizált formájának és gyógyszerészeti tisztaságának köszönhetően garantálja a maximális felszívódást! A kiemelkedő tisztasága már önmagában nagyszerű hasznosulást biztosít, de ami igazán nagyszerűvé teszi, az a mikronizált forma! Sokkal kisebb molekulaméretének köszönhetően a hagyományos glutamin formáknál nagyságrendekkel jobban és gyorsabban képes felszívódni, emellett kevesebb emésztési problémát (főleg felfúvódás) okoz.

Az Olimp Rocky Athletes GLUTAMINE összetételében megtalálható még a B6-vitamin és magnézium, melyeknek optimális arányú kombinációjával ahasznosulást még tovább fokozza és garantálja a maximális hatást! 

glutamin nem csupán az egyik legfontosabb és az izomzatban legnagyobb mennyiségben jelenlévő aminosav, hanem terhelésre az egyik leggyorsabban kiürülő is. Ezért ha keményen edzel, hogy izomtömeget legyél képes felszedni, vagy aktívan szálkásítasz, úgy a pótlása kulcsfontosságú!

További nagy előnye, hogy növeli a szervezet természetes GH (növekedési hormon) szintjét, amely még tovább fokozza a fehérjék hasznosulásának mértékét, ezáltal az izomépítési képességet! Egyben növeli az izomzat glikogénraktározási képességét, tehát már alapból nagyobb mennyiségű „üzemanyagot” képes tárolni, ami erőteljesebb, jobban regenerálódó izomzatot biztosít! Hatalmas előnye továbbá, hogy csökkenti azon enzimek működését, amik a terhelés (pl. edzés) során lebontják az izomsejteket, tehát minimalizálja az edzéssel járó „egyet előre, kettőt hátra” effektust! Így a természetes izomvesztés egyből előnyből indulhat az izomfejlődés!

A glutamin számtalan egyéb sporttal kapcsolatos egészségügyi előnyt biztosít:

  • támogatja az egészséges bélflórát, így javul az emésztés, tehát jobban hasznosulnak a bevitt tápanyagok is!
  • támogatja az immunrendszert, így csökken a betegségek miatt kihagyott edzések lehetősége!
  • csökkenti a fáradtság tüneteit!
  • gyorsítja a zsíranyagcserét, így egyrészt „fogyaszt”, másrészt a feldolgozott zsírból energiát felszabadítva természetesen energizál!


Kiszerelés: 

  • 250 g


Javasolt használat:

  • Fogyasszunk 2,6 g (1 adagoló kanál) teméket edzés előtt vagy után.
  • Vízben oldható.
  • Pihenőnapokon fogyassza bármikor a nap folyamán!
  • Napi ajánlott adag: 2x 2,6g (1 adagolókanál).
  • Ne lépje túl az ajánlott napi adagot
Olimp Rocky Athletes Glutamine (250g)

Összetétel:

 

tápanyag- 1 adag (2,6 g) 2 adag(5,2 g) 100 g
Energia 39 kJ / 9 kcal 79 kJ / 19 kcal 1518 kJ / 363 kcal
Zsír 
     ebből telített zsírsavak
0 g 
0 g
0 g 
0 g
0 g 
0 g
Szénhidrát 
     ebből cukrok
0 g 
0 g
0 g 
0 g
0 g 
0 g
Fehérje 0 g 0 g 0 g
0 g <0,01 g 0,12 g
B6-vitamin 0,21 mg (15% *) 0,42 mg (30% *) 8,1 mg (579% *)
Magnézium 56,3 mg (15% *) 112,6 mg (30% *) 2165 mg (577% *)
L-glutamin 2,5 g 5 g 96,2 g
Termék címkék: glutamin, glutamine, l-glutamin, olimp, rocky