Az „Elfogadom” gombra kattintással Ön elfogadja azt, hogy honlap az Adatkezelési tájékoztatóban körülírt módon cookie-kat használjon a honlapon történő tartózkodása során. Amennyiben Ön nem fogadja el a cookie-k használatát, akkor bizonyos funkciók nem lesznek elérhetőek az Ön számára.

Termékek Menü
+36703649022

Optimum Nutrition Gold Standard Pre-Workout (330g)

Ár:
12.490 Ft

Optimum Nutrition Gold Standard edzés előtti formula

Kiszerelés: 330g (30 adag)

ExtraFIT
Egységár: 416,33 Ft/adag
Elérhetőség: Rendelhető
Gyártó: Optimum Nutrition
Kapható választék:
Íz:
Ha a kiválasztott íz elfogyott:

Leírás és Paraméterek

Optimum Nutrition Gold Standard Pre-Workout


Az Optimum Nutrition Gold Standard Pre-Workout edzés előtti formula egyértelműen a maximális energiaszintet és az izmok szélsőséges kitartását célozza meg. „Bedurrantó” összetevőinek köszönhetően nem csupán az izmok profitálnak az extra vérbőségből, hanem az agy is képes totális fókusszal a célon maradni.


Az Optimum Nutrition Gold Standard Pre-Workout megújult összetétele nem játék. Kipróbált és ütős hatóanyagokat kombinál ténylegesen nagy dózisban. A cél nem csupán az izmok maximális rövidtávú teljesítménye, hanem a mentális fáradtság teljes lekapcsolása, amellyel gondolkodás nélkül beleveted magad a következő sorozatba, vagy akár még egy menetbe. Egyben célkeresztbe állították a maximális izomfejlődést is, amit az ON Gold Standard Pre-Workout többféleképpen ér el:

 • a teljesítmény növelésével segít maximálisan megterhelni az izomrostokat, amelyek az így jelentkező mechanikai túlterhelésre elkezdenek megvastagodni.

 • az állóképesség fokozásával még hosszabban fenn tudod tartani az edzés megemelt intenzitását, ezért az izomsejtek még több tápanyagot akarnak magukba fogadni, tehát ettől is fokozódik az izmok növekedése.

 • a hozzáadott AstraGin kivonat sejtszinten fokozza a tápanyagok hasznosulását.

 • a nagy adag kreatin sejtvolumenizáló (azaz megnöveli az izomsejtek térfogatát) hatásával nem csupán gyors erő-, és izomnövekedés az eredmény, de a nagyobb sejtek több tápanyagot tudnak befogadni, tehát jobban is képesek fejlődni.

 • az extra vérbőség maximális mértékig biztosítja az izmokban keletkező káros bomlástermékek kitakarítását (tehát gyorsabban „elhordja” az izomlázat és korlátozott fejlődést okozó tejsavat), illetve elárasztja az izmokat értékes tápanyagokkal.


Az Optimum Nutrition Gold Standard Pre-Workout kipróbált és ütős hatóanyagokat biztosít komoly dózisban, mivel a nagyágyúknak szánt dupla adagban a legjobb cuccokból is hatalmas adagot ad!

 • 350mg koffein: a központi idegrendszert alaposan felcsavarva mentálisan és fizikálisan is a maximumra leszel képes!

 • a hozzáadott tyrozin aminosav szinte lekapcsolja a mentális fáradtságodat és még az edzés ellógásának gondolata is elröppen!

 • 6000mg kreatin, melyet a legtisztább CreaPure alapanyagból kapsz: maximális erejű izomösszehúzódás + gyors sejtszintű izomnövekedés!

 • 3000mg Citrullin-malát: maximális vérbőség, brutális bedurranás!

 • 3000mg Béta-Alanin: közömbösíti a fáradtságot okozó savas bomlástermékeket, illetve még tovább képes fokozni a kreatin hatásfokát! Mindezt a minőségi CarnoSyn alapokból!

 • extra karnitin aminosav, ami még a zsírodat is bevonja az energiatermelésbe, úgyhogy amikor már kifogynál a gyorsan hozzáférhető tartalékokból, segít mozgósítani a rejtett tartalékokat! Egyben gyorsítja az izomzat regenerációját is!


Továbbá még több vitamint és citrus bioflavonoidot tartalmaz, így egyrészt minden rendelkezésre fog állni a maximális teljesítményhez, másrészt sejtszintű védelmet kapsz az antioxidáns hatás miatt. Ez rendkívül fontos, hiszen amikor csúcsra járatod a szervezetedet, ott rengeteg káros oxidatív bomlástermék keletkezik, amit ezek segítenek semlegesíteni. Valamint az egyébként megterhelt érfalakat is segítenek megvédeni a károsodástól.

Az Optimum Nutrition Gold Standard nem játék, hanem egy komoly eszköz, ami a legkeményebb csatákban is a fegyvertársad lesz!

 

 

Kiszerelés: 

 • 330g (30 adag)


Íz: 

 • Ananász
 • Zöld alma
 • Görögdinnye
 • Gyümölcs puncs

Javasolt használat:

 • Keverjen el 1 adagolókanálnyi (11g) terméket 350ml hideg vízben.
 • Addig keverjük, amíg a por teljesen feloldódik.
 • Fogyassza edzés előtt 20-30 perccel.
Optimum Nutrition Gold Standard Pre-Workout (330g)

Összetétel:

Gyümölcs puncs íz Adag (11 g)
Kalória 146kJ / 35kcal
D-vitamin (100%*) 5μg
B1-vitamin (179%*) 2mg
Niacin (106%*) 17mg
B6-vitamin (140%*) 2mg
Folsav (100%*) 200μg
B12-vitamin (360%*) 9μg
Biotin (33%*) 55μg
Pantoténsav (167%*) 10mg
Aminosavak 3,3g
Ebből L-Citrulin 1,5g
Ebből Béta-Alanin CarnoSyn® 1,5g
Ebből L-Tirozin 250mg
Kreatin-monohidrát 3,4mg
Ebből Kreatin 3,0mg
L-Karnitin 375mg
Koffein 175mg
Grapefruit bioflavonoidok 50mg
Álginzeng (Panax notoginseng) 50mg
Összetétel ízenként eltérhet!
*Referencia érték százalékos arány

Hasonló termékek