Az „Elfogadom” gombra kattintással Ön elfogadja azt, hogy honlap az Adatkezelési tájékoztatóban körülírt módon cookie-kat használjon a honlapon történő tartózkodása során. Amennyiben Ön nem fogadja el a cookie-k használatát, akkor bizonyos funkciók nem lesznek elérhetőek az Ön számára.

Termékek Menü
+36703649022

QNT Beta Blast (120 kapszula)

QNT Beta Blast (120 kapszula) Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
4.990 Ft

Béta-alanin mátrix

Kiszerelés: 120 kapszula

ExtraFIT
Elérhetőség: Rendelhető
Gyártó: QNT

Leírás és Paraméterek

QNT Beta Blast

QNT Beta Blast - 120 kapszula


Biztos volt már olyan, hogy egyszerűen azt érezted, csinálnod kell… De égtek az izmaid és már az agyad is tiltakozott, egyszerűen mereven fáradtak voltak az izmaid és fejben is teljesen máshol jártál. 


Idegesített az egész, már nem is akartad csinálni… ezek azok a napok, amikor muszájból csinálod az egészet.

De van megoldás! A QNT Beta Blast felébreszt és feléleszt! Az agyad újra zakatolni kezd, az izmaid pedig szinte kivetik magukból az égő fájdalmat és újra tettre készek! Az elsődleges hatóanyaga a Beta-Alanine, ami jelentős mértékben képes megnövelni az izmok karnozin koncentrációját.

Leegyszerűsítve ez az anyag semlegesíti azt az izommunka közben keletkező savas bomlásterméket, ami edzés közben az égő fájdalmat és a fáradtságot, valamint edzés után az izomlázat okozza. Azonban a beta-alanin hatására nagyságrendekkel kitolódik az a határ, amikor már az izomzat telítődne az egyébként is káros savas égéstermékkel, tehát ez több szempontból is hasznos:

  • Keményebben tudsz edzeni, illetve rövidebb pihenőkkel, ami az izomfejlődésnek kedvező reakciókat vált ki a szervezetből.
  • Az izomzat a kevésbé savas környezetben lényegesen hatékonyabban működik
  • Az edzés utáni izomláz csökkentésével a regeneráció, tehát maga az izomfejlődés is fokozottabban képes megindulni.


További előny, hogy ha kreatinos terméket is használsz, akkor a beta-alaninnal együtt használva bizonyítottan megnövekszik a hatásfoka! Még nagyobb erő és még intenzívebb sejtvolumenizáló hatás, tehát ez a szinergikusan egymást erősítő hatás végül még nagyobb mértékű izomfejlődést eredményezhet!


hozzáadott Histidine aminosav nem csupán az izomszövetek regenerációját (tehát az edzés által kiváltott izomfejlődést) fokozza, hanem edzés közben növeli az izomrostok vérellátottságát is! Ezzel egyszerre két előnyhöz is juttatjuk az izmokat: a nagyobb mennyiségű beáramló oxigén és tápanyagok miatt az izmok keményebben képesek dolgozni, másrészt az edzés során a beáramló nagyobb vérmennyiség nyilván kifele is nagyobb intenzitású, akkor pedig az izmok fáradtságát is okozó feleslegessé vált égéstermékeket is segít kisöpörni!

A szellemi és fizikai frissességet a koffein kétféle formája is garantálja:

Vízmentes koffein, amely szinte azonnal hat! Megnöveli a vérnyomást, így az agy és a test is felélénkül! Egyben stimulálja a központi idegrendszert is, így mentális frissességet is képes okozni. Az anyagcsere felpörgetésével képes fokozni a fizikai és a szellemi teljesítményt is! 

A guarana pedig a dzsungelek kávéja. A hatóanyaga gyakorlatilag koffein, de mivel ezt más szerkezetben tartalmazza, így lényegesen hosszabban, elnyújtottabban hat. Meglehetősen nagy dózisban tartalmazza az élénkítő hatóanyagot, de mégsem olyan durván hat, mint az ugyanolyan adagban bevitt vízmentes koffein, mivel a kötöttebb szerkezetből lassabban áramlik ki az anyagcserébe az élénkítő hatóanyag. Ennek köszönhetően hosszabban energizál, illetve képes az étvágy csökkentésével és a zsíranyagcsere felgyorsításával zsírt is égetni, ezáltal hozzájárul a szárazabb izomtömeg kialakulásához is!

QNT Beta Blast minden egyes adagja (4 kapszula) ütős adagban tartalmazza ezeket, így innentől már a Te kezedben van a döntés. Ha keményen akarsz edzeni, már nem kell kifogásokat keresni, mert az agyad és az izmaid bírni fogják!


Kiszerelés: 
120 kapszula


Javasolt használat: 
4 kapszula fogyasztása bő vízzel edzés előtt!
 

Összetevők:
 

Tápérték 100 g   4 kapszula
Energia érték 71 kcal 2 kcal
Fehérje 17,45 g 0,6 g
Szénhidrát <0,1 g <0,01 g
Zsír 0 g 0 g
Beta Alanin 69124 mg 2400 mg
Guarana 5760 mg 200 mg
Koffein 1267 mg 44 mg
L-Hisztidin 5760 mg 200 mg
QNT Beta Blast (120 kapszula)