Az „Elfogadom” gombra kattintással Ön elfogadja azt, hogy honlap az Adatkezelési tájékoztatóban körülírt módon cookie-kat használjon a honlapon történő tartózkodása során. Amennyiben Ön nem fogadja el a cookie-k használatát, akkor bizonyos funkciók nem lesznek elérhetőek az Ön számára.

Termékek Menü
+36703649022

Tájékoztatás

A termékek nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. Használatuk előtt konzultáljon orvosával, ha terhes/szoptat, gyógyszert szed vagy valamilyen betegsége van! A termékek gyermekek elől elzárva tartandók! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget túllépni nem szabad! Forgalomba hozatal a 36/2004. (IV. 26.) ESZCSM rendelet és 37/2004. (IV.26.) ESZCSM rendelet alapján.

A www.extrafit.hu oldalon található képek, leírások és összetétel adatok tájékoztató jellegűek, azok tartalmáért és pontosságáért nem tudunk felelősséget vállalni, elírás és tévedés jogát fenntartjuk. Ha bármilyen kérdése van vagy további információra van szüksége, akkor a következő elérhetőségeken kaphat rá választ: e-mail cím: extrafit1@gmail.com vagy telefonszám: +36703649022.