Az „Elfogadom” gombra kattintással Ön elfogadja azt, hogy honlap az Adatkezelési tájékoztatóban körülírt módon cookie-kat használjon a honlapon történő tartózkodása során. Amennyiben Ön nem fogadja el a cookie-k használatát, akkor bizonyos funkciók nem lesznek elérhetőek az Ön számára.

Termékek Menü
+36703649022

Aminosavak

AMINOSAVAK

Az aminosav kiegészítők fogyasztása bárki számára előnyös lehet legyen a célod izomépítés (segítik az izomépítést), zsírvesztés (segítik a zsírvesztést), sportolói tevékenység végzése (növelik a teljesítményt és lassítják a kifáradást) vagy általános egészséged javítása. Céltól függetlenül az aminosavak használatának előnyei: csökkenti az izomvesztést, valamint regenerál, energiát ad és javítják a tested egészségi állapotát. 

Az aminosav készítmények elég változatosak így mindenki találhat számára megfelelőt. Léteznek tablettás, kapszulás, por alakú és folyékony kiszerelésű aminosav kiegészítők. A tablettás és kapszulás aminosavak íztelenek, a por alakúak lehetnek natúr vagy ízesítettek, a folyékonyak ízesítettek.