Az „Elfogadom” gombra kattintással Ön elfogadja azt, hogy honlap az Adatkezelési tájékoztatóban körülírt módon cookie-kat használjon a honlapon történő tartózkodása során. Amennyiben Ön nem fogadja el a cookie-k használatát, akkor bizonyos funkciók nem lesznek elérhetőek az Ön számára.

Termékek Menü
+36703649022

Vital Trend Cápamáj olaj 500 mg (120 kapszula)

Ár:
3.540 Ft

Cápamáj olaj kapszula 20% Alkilglicerol tartalommal

Kiszerelés: 120 kapszula (45 adag)

ExtraFIT
Egységár: 29,50 Ft/kapszula
Elérhetőség: Rendelhető
Gyártó: Vital Trend

Leírás és Paraméterek

Cápamájolaj lágyzselatin kapszula

Minden kapszula 500 mg cápamáj olajat tartalmaz, melyben 100 mg Alkilglicerol van.

Miben rejlik a cápák titka?

Ez a „tökéletes élő gépezetnek” nevezett élőlény több mint  400 millió éve szinte változatlan formában él a Földön. Soha nem alszanak, soha nincsenek nyugalomban, mégis kiemelkedő erőnléttel és egészséggel rendelkeznek. Szervezetük minden tekintetben a túlélést szolgálja.

Immunrendszerük rendkívül erős, igen ritkán esnek fertőzés áldozatául. Felépítésük, érzékszerveik, a betegségekkel szembeni ellenálló képességük tökéletes, sérüléseik rendkívül gyorsan gyógyulnak.  Mi lehet az titok? Kutatók megállapították, hogy ennek a rendkívüli ellenálló képességnek az egyik oka az Alkylglycerol nevű anyag, ami a cápamájolajban található. Ennek az olajnak a súlya elérheti a cápa teljes testsúlyának akár a 25%-át is.

Mi az Alkylglycerol?

Az alkylglycerol megtalálható többek között a csontvelőben, tengeri halakban, tehéntejben és az anyatejben. Az anyatej alkilglicerol tartalmának köszönhetően válik ellenállóvá a csecsemő a különböző betegségek, fertőzések ellen. Kutatások kimutatták, hogy a cápamáj alkilglicerol koncentrációja egyedülállóan magas az élővilágban

Az Alkilglicerol jótékony hatásai

-Serkenti a csontvelő működését, a fehérvérsejtek képzését
-Erős antioxidáns, ártalmatlanítja a szabadgyököket
-Javítja az általános fizikai kondíciót
-Lassítja az öregedési folyamatokat
-Támogatja az immunrendszert megfázásos vagy kisebb megbetegedések illetve allergia esetén
-Gyorsítja a bőr gyógyulását, enyhítheti a pikkelysömört
-Segítséget nyújt az agyvérzés és az infarktus megelőzésében

QUALITYSILVER® stabilizációs technológia a kiváló minőségért

A Vital-Trend által forgalmazott cápamájolaj lágyzselatin kapszula gyártója a Polaris Nutritional Lipids, melynek francia alapítói óceánkutatók és egy speciális, szabadalommal védett gyártási technológiát fejlesztettek ki a többszörösen telítetlen  zsírsavakban gazdag olajok stabilizálására.

Az Omega-3 zsírsavak a bennük lévő sok kettős kötés miatt oxigénre, fényre, hőre és nehézfémekre rendkívül érzékenyek, ezek hatására oxidálódnak. Az oxidációs folyamatok visszafordíthatatlan károsodást okoznak a minőségben amely az olaj avasodásában nyilvánulhat meg. A QUALITYSILVER® egy stabilizációs eljárás, melynek alkalmazásával a többszörösen telítetlen zsírsavakban gazdag olajok 13-szor stabilabbak a standard eljárásban feldolgozott olajoknál. A QUALITYSILVER® logo garancia a kiváló minőségre és az oxidációs folyamatoktól mentes olajra.

Természetvédelmi elkötelezettség

A gyártó garantálja, hogy a Természetvédelmi Világszövetség (IUCN) által kiadott Kihalással fenyegetett fajok vörös listáján (Red List of Threatened Species) szereplő Portugál cápa (Centroscymnus coelolepis) és Fekete cápa (Centroscyllium fabricii) májából származó olajat nem használ fel termékeinek előállítása során.

"Friend of the Sea" tanúsító pecsét

A Vital-Trend Cápamájolaj kapszulájának gyártója a Polaris Nutritional Lipids, a Friend of the Sea szervezet tanúsító petcséjével rendelkezik.

Mit jelent a fenntartható halászat? A fenntartható halászat védi a halállományt, így a túlhalászás tiltott. Az ökoszisztéma védelme érdekében a lehető legkevesebb halat kell lehalászni. Vannak különböző szervezetek, amelyek támogatják a fenntartható halászatot. Ilyen például az Environmental Defense Fund, a Friend of the Sea, a Marine Stewardship Council. Ezek a szervezetek tanúsító pecsétet adnak a fenntartható módon halászott termékekre.

Vital-Trend Cápamáj olaj 500 mg lágyzselatin étrend-kiegészítő kapszula

20% Alkilglicerol tartalom

Ajánlott napi adag: 2 kapszula

Mennyiség a napi adagban (2 kapszulában):

Cápamáj olaj                  1000 mg      **%RDA

-ebből Alkilglicerol            200 mg      **%RDA

(**%RDA= A felnőttek számára ajánlott napi beviteli mennyiség nincs meghatározva.)

Tápérték               100 g termékben             Napi adagban (2 kapszula)

Energia                3109 kJ (753 kcal)             43,2 kJ (10,4 kcal)

Fehérje                          19 g                                   260 mg

Szénhidrát                       0                                      0

Zsír                              7,5 g                                   100 mg

Alkalmazás: a kapszulát szétrágás nélkül folyadékkal kell bevenni étkezés közben vagy után.

Összetevők: cápamáj olaj, halzselatin, nedvesítőszer: glicerin, víz

Kiszerelés: 120 db lágyzselatin kapszula fehér gyógyszeres flakonban

Nettó tömeg: 86,4 g

Tárolás: száraz, hűvös helyen, napfénytől elzárva

Figyelmeztetések: Gyermekek   elől   elzárva  tartandó.  A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az ajánlott napi adagot ne lépje túl.

OÉTI szám: 13424/2013

Vital Trend Cápamáj olaj 500 mg (120 kapszula)